Juniorbegeleiding

Terug naar homepage

juniorenbegeleiding - Dierenartsenpraktijk Dwingeloo Appelscha

De eerste twee levensjaren is een van de leukste periodes als hondeneigenaar, maar ook een van de meest intensieve! De pup groeit binnen deze twee jaar van kleine pup uit tot een heuse volwassen hond. Uw pup heeft het hele leven profijt van een goed verlopen eerste twee jaar. Door een regelmatig bezoek aan onze praktijk kunnen wij vroegtijdig eventuele afwijkingen in de ontwikkeling opsporen of, beter nog, voorkomen. Om deze belangrijke periode te begeleiden bieden wij ons juniorpakket aan. Het juniorpakket is een combinatie van alle onderzoeken, adviezen en behandelingen die de hond in de eerste 24 maanden ondergaat. Voor meer informatie over de inhoud van de pakketten en de kosten, kunt u contact opnemen met de praktijk.

Voor ons is het belangrijkste dat uw pup door deelname aan het juniorprogramma een goede start maakt in het leven. Dit is vast ook wat u wenst!

Ook voor kittens is er een speciale juniorbegeleiding mogelijk. Bij kitten is vooral het eerste levensjaar van belang voor de toekomstige gezondheid. Een kitten groeit binnen dit eerste jaar van kleine kitten uit tot een heuse volwassen kat. Door een regelmatig bezoek aan onze praktijk kunnen wij vroegtijdig eventuele afwijkingen in de ontwikkeling opsporen of, beter nog, voorkomen. Om dit belangrijke jaar te begeleiden bieden wij ons kittenprogramma aan. Ook over het kittenprogramma informeren wij u graag verder bij onze praktijk.